fbpx

За нас и нашите вина

Разполагаме с 1000 дка собствени лозови масиви, намиращи се в непосредствена близост до Хисаря. Местността Банкови дъби съчетава уникални и благоприятни за лозарството природни условия – комбинация от подходяща почва, релеф и климат. Посадъчният материал е от италианските фирми „Rauchedo“ и “Truant” и включва елитните бели сортове – шардоне, совиньон блан, траминер, пино гри, вионие, мускат, и атрактивните червени  – каберне фран, мурведър,  малбек, карменер, каберне совиньон, сира и мерло.

За нас, Аржил, виното е символ на търсене, приключение, на ново начало.

Многообразието от сортове, неуморният труд на агронома, старанието на винаря ни дават възможността да създадем интересни, богати, специфични тероарни вина, със собствен стил и характер. Влагаме цялата си любов и огромно старание в това, което правим. Само така крайният продукт би могъл да донесе именно онова, което търсите – да се потопите в свежестта и лекотата на едно добро бяло вино, или да се насладите на плътното, буйно и богато на вкусове червено.

Хубавите вина се правят от най-доброто грозде, ето защо агрономите на Аржил отглеждат и обработват лозовите масиви с голяма прецизност и любов, наблюдават и контролират всички процеси на производство, подбират идеалния момент за беритба, в зависимост от сорта, за да ви гарантират високо качество на ексцентрично ниски цени.

Имате ли навършени 18 години?

Моля, потвърдете